неделя, 10 март 2013 г.

My style: Малко романтика!


Вдъхновена от публикацията на Miss Vendella, реших и аз да публикувам занапред свои outfit-и, но за разлика от модните блогъри - аз няма да снимам себе си....*смях* Също така няма да споменавам дадени марки, които пише по етикетите на дрехите, защото според мен не марката прави стила на човека, а самия той.



Пред вас е първата публикация "My style", в която ще ви покажа с какво бях облечена тази събота.
 - Ризата на цветенца е нова придобивка в гардероба ми. Ужасно много я харесвам и благодарение на The Messy Store сега е в моите ръце.
 - Книгата "Любовна история" от Ерик Сийгъл е подарък от две мои приятелки за рождения ми ден. Надявам се скоро да започна да я чета.
- Герданче с бухалчета....Обожавам ги! Обожавам всичко с бухали и сови!
- Едни обикновени сиви дънки, които много ми харесват в комбинация с ризката *усмивка*

♥ ~

Вчера беше много приятен, слънчев и пролетен ден. Имах възможността рано сутринта да се измъкна от топлото легло и да отида да гледам кастинга за нови актьори във варненския театър. От хората, които имах възможността да гледам, най-силно впечатление ми направиха младите актьори от класа на режисьора Пламен Марков - Яким Неделчев, Леарт Докле и Стефан Додуров. Днес се провежда и втория ден от кастинга. Успех на всички талантливи момчета и момичета *усмивка*

- Ви -

3 коментара:

  1. Ууууу, искам я тази ризкааа *_*

    ОтговорИзтриване
  2. Нали знаеш какво казва героинята на Мерил Стрийп в "Дявола носи Прада"? "Цветен мотив през пролетта? Колко "интересно" " :D И въпреки това си ги носим, защото са супер свежи! Твоята също много ми харесва :))

    ОтговорИзтриване
  3. Ей, много се радвам, че съм те вдъхновила! :)
    Благодаря ти и за милите коментари, които си оставила на блога ми.



    Vendella

    http://vendellablog.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване