понеделник, 3 февруари 2014 г.

Месец по-късно

Първи семестър официално е в миналото, заедно със сесията. Аз отново съм у родна Варна и пиша първата си публикация от месец насам. Взех успешно всички изпити. Направих първия си макет. Научих много нови неща. Научих какво трябва да променя и над кое трябва да наблегна в бъдеще. Научих, че най-важната съм аз и нищо не трябва да ми пречи, за да се чувствам щастлива. Разбрах, че ми харесва да съм затрупана с работа. Ангажирайки ума си с важни неща, определено няма как да си мислиш за простотии. А и сладката работа носи много усмивки и наслада. Сега следва втори семестър. Предстои първия макет по пиеса, а с него и не малко проучвания. В общи линии се очакват още много интересни неща и честно казано нямам никакво търпение ха-ха-ха

В днешната публикация искам да споделя няколко снимки от първия макет на Ви *усмивка*

Няколко пъти започвах и спирах. Направих три макета, но не беше достатъчно. Идеята ми леко се измени и накрая започна да се оформя по този начин. Не бе лесно, но и не бе трудно. Стига да имаш желание всичко се постига.

По-късно се получи това. Но не исках да изглежда толкова празно мястото, колкото и пространствено трябваше да бъде макета. 

Затова накрая се получи това. Можеше още в детайлност да навляза, но.... И все пак като за първи макет бях щастлива и все още съм. Резултатът напълно ме удовлетвори!


- Ви -

3 коментара:

  1. Прекрасно, Ви! Искаме още постове <3

    ОтговорИзтриване
  2. Браво страхотно си се справила. Много ми харесва, гонила си реализъмa и си имала нерви за детайлите.

    ОтговорИзтриване
  3. Еха, уникално, просто уникално <3

    ОтговорИзтриване