четвъртък, 1 ноември 2012 г.

Bonjour!

Здравейте и добре дошли за първи път в блога V Mélange!
Нека започна първо с кратка история на името на блога, а след това всичко останало... За тези, които не знаят френски, но са чували думичката "mélange", с най-прости думи означава смесица от неща. Ето как моята особа, интересуваща се от най-различни неща като например мода, изкуство, кулинария и какво ли още не, намери подходящата дума като заглавие за бъдещ блог. Но сама по себе си, колкото и хубаво да звучеще думата, стоеше някак самотна и затова "на помощ ѝ дойде" първата буква от моето име. Така се роди името V Mélange.
Вече знаете кратката "история" на името на блога. Както сами разбрахте от превода на думата "mélange", блогът ще е също като нея, изпъстрен с най-различни и интересни теми. Самата идея на блога е да има от всичко по-малко, което вълнува моята душа, но също така и всеки един от посетилите това малко място в интернет пространството.

- Ви -


1 коментар:

  1. Блог-"В смесица".Найсу!:3 Пожелавам ти късмет и най-учтиво те моля да бъдеш колкото се може по-редовна.Чакам с нетърпение канал в YouTube!FAITING!

    ОтговорИзтриване